Safari hangulatban

 2012.01.04. 10:04

Gyerekkorom egyik kedvenc olvasmánya Kittenberger Kálmán Kelet-Afrika vadonjaiban című könyve volt. Az író történeteit olvasva gyerekkorom óta vágyom egy afriakai szafarira. A budapesti szürkeséget elnézve most sokkal szívesebben lennék ott, mint itt.

Amíg összekuporgatom a pénzt egy ilyen kalandra, addig is, miért ne lehetne safari mintás reisenthel táskám? Tavaly, amikor a cég a 40. születésnapját ünnepelte, piacra dobott egy speciális vásznat, a safarit, ahol az egzotikumé a főszerep: a táskasorozat ugyanis a tágas szavannák, a ragadozó nagymacskák és a gazellák világába kalauzol bennünket.

A természetes színű háttéren mgjelenő színes állatnyomatok, etno motívumok és szimbólumok felkeltik az utazási kedvet, ezért imádnivaló ez a kiadás.

A safari speciális kiadás a 41. életévébe lépett reisenthelnél mindig elérhető annak ellenére, hogy a jubileumra hozta ki a cég a sorozatot, amely a következő táskákban érhető tetten: allrounder, shopper M, minimaxi shopper, travelcosmetic és multicase.

Irány tehát a szavanna, ha nem is ténylegesen, de legalább a reisenthel táskák segítségével!

Fotó: reisenthel

A bejegyzés trackback címe:

https://trend-design.blog.hu/api/trackback/id/tr843518643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása