Hamarosan kezdődik a hosszú hétvége, amikor sokan útra kelnek. Akik repülőre szállnak, azok számára egy praktikus táskát kreált a Reisenthel.

A vállra vethető táska érdekessége, hogy ugyan abból az anyagból készült a pánt része, mint a repülőgépeken ismert biztonsági övé. Sőt, a csat is a repülőkön tapasztalt zárszerkezet. Ráadásul profi holmi. Az eredetivel megegyező csatos szerkezetet a Lufthansa szállítja a Reisenthelnek. Óriási poén az aviatika szerelmesinek. 

Az uniszex váltáska strapabíró, használata sokoldalú, a legtöbb utazáshoz szükséges holmit elnyeli. Belseje egy cipzáros zsebbel és három oldalsó rekesszel van felszerelve. Praktikus a táska hátsó oldalán elhelyezett cipzáros zseb is.

Akinek jól áll a Ray Ban Aviator modellje, csapja fel az Airbeltbaghoz, és irány a fellegek!

Képek: Reisenthel, Pinterest

A táska itt érhető el: klikk ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://trend-design.blog.hu/api/trackback/id/tr503335701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h4z4rd 2011.10.29. 11:53:40

Csinos.

Mondd utánam szépen: csat.
(mert ugye nem csattos)

A csatt hangutánzó szó.
süti beállítások módosítása