Nejlon helyett mini maxi

 2012.03.05. 09:37

Az évente keletkező hulladék mértéke idehaza 114 millió tonna. A hulladékcsökkentést már az üzletben elkezdheted azzal, hogy inkább olyan termékeket veszel, amelyek csomagolása újrahasznosítható vagy később valamire újra fel tudod használni. Nyugodtan mondj nemet a pénztárnál, ha nejlonszatyrot ajánlanak a cipekedéshez, különösen mert ez egyre több üzletben jár többletköltséggel.

Ma már többféle méretben és stílusban lehet jó minőségű textiltáskát, kosarakat kapni, amelyek nemcsak tartósak, de még jól is mutatnak, így nem kell attól félned, hogy a környezetvédelem kedvéért lemondj a jó megjelenésről.

A reisenthel pont erre, azaz a jó megjelenést biztosító, környezettudatos táskák előállítására szakosodott. Mini maxi shopperük, mely könnyen a ridikülbe hajtogatható rengeteg mintában létezik. Jó minőségű, tartós, konkurens cégek előszeretettel koppintják a terméket, ami leginkább csak azt bizonyítja, hogy ők is fejet hajtanak a termék nagyszerűsége előtt. A lenti képen a mini maxi shopper két új, 2012-es mintáját látod, a gardent és a csíkosat.

A reisenthel mini maxi shopperek előnye, hogy olcsó, ruhához a megfelelő színű és mintájú választható, illetve, hogy mosható. Alább az én kedvenc mini maximat látjátok száradni a teraszon.

Egyáltalán, ne gondold azt, hogy zöldnek lenni nagy áldozatokkal jár. Kezdd azzal, hogy nemet mondasz a nejlonra. Ehhez nagyon gyorsan hozzá lehet szokni és egy idő múlva már reflexszerűvé válik, amikor előveszed a mini maxi shoppered a táskádból. A minták széles választékát a Trend-Design webshopban találod. Válgass kedvedre és legyél divatosan környezettudatos!

Fotó: reisenthel, saját

A bejegyzés trackback címe:

https://trend-design.blog.hu/api/trackback/id/tr194289796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása