Kelet-nyugat találkozása

 2012.01.31. 13:46

A csomagolásban , áruszállításban verhetetlen a reisenthel. Kedvenc termékem, ahogy arról már korábban is írtam a lunchbag, ami az uzsonna, ebéd mozgatását teszi stílusossá és pofonegyszerűvé. A minap azonban komoly kihívóra akadtam.

A japánok is verhetetlenek rendszerezésben és speciális bento uzsonnás dobozaik az otthon készített finomságok szállítására alkalmasak. A művészi kivitelezésű dobozból be is szereztem egyet a Marumoto webáruházból.

 Ma ebben hordom az uzsit, az uzsisdobozt pedig a lunchbag-be teszem, nehogy megkarcolódjon a doboz. Ezt hívom én úgy: a kelet-nyugat tökéletes találkozása. Szerezd be te is lunchbagedet a trend-design webshopból, hogy elegánsan ebédelhess. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://trend-design.blog.hu/api/trackback/id/tr784035641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2012.02.01. 04:51:43

Mind a kettő tetszik .
Igaz a doboz jobban, mivel tartósabb.

PLANKTON 2015.12.23. 06:42:34

A bento dobozt pontosan honnan szerezted be?
Innét?:
www.marumoto.eu/hu/
süti beállítások módosítása