A válasz, igen! Ráadásul most meg is nyerheted a gurulós csodát. Az Otthon édes és a trend-design összefogásának eredményeképpen a Pöttyvadász játék november 18-án veszi kezdetét a trend-design Facebook oldalán. A játék lényege, hogy kiderüljön, valóban a shoppingolás királya/királynője vagy, illetve ismered-e kellőképpen a reisenthel márkát.

A német cég a stílusos bevásárlást segíti elő termékeivel és az otthoni tárolásban is igen praktikus megoldásokat nyújt. Játssz velünk, és sok további érdekesség derül ki a márkáról. A játékban való részvétel feltétele, hogy lájkold az Otthon édes és a trend-design oldalát a Facebookon. A játék menete: a trend-design Facebook oldalán november 18-tól egy hónapon keresztül minden nap felteszünk egy kérdést. Aki a leggyorsabban válaszolja meg, annak írjuk jóvá az aznapi reisenthel piros pöttyöt. Aki a játék végére a legtöbb reisenthel pöttyöt birtokolja, az nyeri azt a végtelenül trendi piros pöttyös carrycruiser-t (a gurulós bevásárlósegédet lásd a képen), aminek segítségével a karácsonyi nagybevásárlás pofon egyszerű mutatvány lesz! Lájkolj már most most bennünket, és kövesd a játékot a trend-design Facebook oldalán, amelynek special guest hoppmestere, maga Otthon édes. Játsszunk most együtt, amíg csak lehet! 

 

Montázs: Polyvore

A bejegyzés trackback címe:

https://trend-design.blog.hu/api/trackback/id/tr403403389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.22. 18:09:12

szerintem ez egy Reisetel, nekem a hagyományos van, lehet kapni 15-150€ között, én mindig olcsót, de szép színeset veszek, utálok cipekedni.
utazáskor is ott van a bőröndöm mellett, abban van a laptopon, legalább banya tanknak nézik, és nem lopják el:)
süti beállítások módosítása