Shopping barátok, gyülekező!

 2011.10.15. 00:53

Tiszta udvar, trendes ház. Ezt a szerepet kívánjuk betölteni az interneten és a blogok világában. Mert mi a blog? Azt mondják az okosok, a modern cigiszünet. Az a munkából elcsent 5 perc, amikor már nem cigizünk, hiszen egészséges életet élünk, mégis megpróbálunk valahogy feltöltődni.

Blogunk ebben segít. Trendről és design-ról tájékoztat, íránytűt ad a shoppingoláshoz, illetve megmutatja, milyen kiegészítőkkel lehet stílusosan vásárolni, a megvett terméket jól és logikusan pakolni, trendi módon hazaszállítani, nem mellesleg ésszerűen tárolni. Tesszük mindezt röviden, pont annyi időben, amennyi a munka közbeni feltöltődéshez elegendő. A bloggal reményeink szerint nem csak, hogy fokozzuk a kreativitást, de csodálatos képeink mindegyike cukorka lesz a szemnek, a praktikus ötletek sokasága pedig, amit megosztunk az olvasókkal, mindezek fényében már csak hab a tortán. Shopping-barátok, gyülekező!

 Fotó: Merci

A bejegyzés trackback címe:

https://trend-design.blog.hu/api/trackback/id/tr463304246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása