Az új év újévi fogadalmakkal jár együtt. Az újévi fogadalmak nagyrésze az dohányzás elhagyásával vagy az intenzívebb sportolással függ össze, ha a magyar viszonyokat nézzük. Mivel nem dohányzom, maradt a sport és a vele kapcsolatos fogadkozás. Jómagam úszni járok. Fogadalmam az intenzitás növelése volt.

Uszodázáshoz van is egy jó sporttáskám, nem reisenthel, ráadásul rózsaszín, a téli viszonyokhoz és a nagykabátomhoz sem illik. Őszi-téli megoldást kerestem tehát a reisenthel kínálatából. A típus biztos volt, a sportigényeknek a potfólióból ugyanis leginkább az allrounder felel meg. Az S-es semmiképp sem jöhetett szóba, az M-es és az L-es között vaciláltam. Lett belőle egy M-es, szürke pöttyökkel, hogy jól illeszkedjen a télbe és a kék tolldzsekimhez.

Az úszás azonban egy körülményes sport, sok kelléket kíván. Bele kell, hogy férjen a fürdőköpeny, én ezt használom törölköző helyett, egy másik törölköző a szaunázáshoz, papucs, hajszárító, piperecuccok. Épp beleférek, de az L talán kényelmesebb lett volna, igaz így nem lötyög benne a holmi és kiadja a táska szépívű orvositáska formáját.

Körültekintően döntsetek tehát, és szelektáljatok, mert nem biztos, hogy a teljes gardróbszekrényt magatokkal kell vinni egy szimpla úszóedzésre. Ha ebből indulunk ki, az allrounder M a sok-sok hasznos zsebével tökéletes választás.

Te miben hordod az edzéscuccod?

 

Fotó: reisenthel/Google

A bejegyzés trackback címe:

https://trend-design.blog.hu/api/trackback/id/tr93525105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása