Motherchildbag, a segítő kéz

 2011.11.24. 07:00

A Pöttyvadász játék tegnapi kérdésének helyes megfejtése a Motherchildbag volt. De tudod-e, hogy mi ez? A Motherchildbag a reisenthel társadalmi felelősségvállalási programjának emblematikussá vált bevásárlótáskája.

motherchildbag

 

Együttes bevásárlást tesz lehetővé szülőnek és gyermekének. A shoppingolást ugyanis nem lehet elég korán kezdeni... A gyerekek szeretnek piacozni, bevásárolni és tudjuk, szívesen segítetének a cipekedésben is. A reisenthelnek ez a táskája jelzés értékkel ugyan, de lehetővé teszi a kisgyerekek számára, hogy hathatósan is részt vegyenek a vásárlásban, ezt a táska oldalán elhelyezett kapaszkodó, teszi lehetővé.

A táska másik különlegessége, mely szintén nagyon egyedivé teszi, a feltűnő mama-gyermek minta. Ha befelé haladunk, a táska belsejébe integrált cipzáros zsebben jól elhelyezhető a pénztárca, ezen kívül a motherchildbag egy mobiltelefon zsebbel is fel lett szerelve, a rövid táskapántok mellett pedig egy hosszú vállpánttal is rendelkezik.

Nem mellékes információ az sem, hogy minden egyes táska megvásárlásából 1 euró a reisenthel alapítvány gyermekeket támogató projectjének bankszámláján landol. Mert segítő kézre mindig szükség van... A táskát keresd a trend-design webshopján. Klikk ide.

Fotó: reisenthel, Polyvore

Címkék: reisenthel motherchildbag

A bejegyzés trackback címe:

https://trend-design.blog.hu/api/trackback/id/tr803407249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása