A szezon egyik vezető divatszíne a camel. Gyakorlatilag nincs olyan színárnyalat, amely előkelőbben festene és jobban képviselné az időtlenül klasszius eleganciát, mint ez a meleg szín, ami ebben a napsugaras őszben, ami 2011-ben jutott, tökéletes kiegészítője lehet bármely ruhadarabnak.

A reisenthel legújabb kollekciójában a camel színt újszerűen kombinálja a divat egy másik klasszikus elemével, a fekete pöttyökkel. A reisenthel 16 termékében használja ezt a kiváló mixet. A kosarak, utazótáskák és bevásárlókocsik mind egy elegáns nő benyomását keltik. Saját kívánságlistám top3-as termékei alább szemrevételezhetők. A mini maxi shopper a reisenthel legegyszerűbb kis bevásárló szatyra. 

Összehajtogatható, elfér a ridikülben, és, ha kéznél van, a mindennapos bolti bevásárlások során nem kell mindig új nejlonnal terhelni a környezetet. A második kedvencem a húzos kocsi a piacozáshoz.

Azért nagyon klassz, mert összehajtogatva is nagyon impozáns, olyan, mintha egy menő laptoptáska lenne. A harmadik favorit a stylebag. Stílusos és szerethető.

A teljes kollekció itt tekinthető meg. Érdemes sietni a beszerzéssel, hogy a ragyogóan színes őszben még használhatóak legyenek a kiegészítők :)

 

Fotó: Reisenthel/Polyvore/Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://trend-design.blog.hu/api/trackback/id/tr43354673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása