Vissza a hétköznapokba

 2012.01.09. 09:18

Sokan meghoszabbították a karácsonyi szünetet és csak ma kezdenek el dolgozni. Az első nekifutás az évnek sosem könnyű. Újra korán kelni, ételt csomagolni magunknak vagy a gyereknek, hm... problémás dolog. A reisenthel az uzsonnacsomagolást egy szerethető kis termékkel, a lunchbag-gel teszi vonzóbbá.

Ha lehet választani, nekem az egyik legkedvesebb termékem. Kicsi, isobéléssel ellátott. Tartja a hőt és, ha kiömlik benne valami, akkor sincs tragédia, könnyen tisztítható. Amennyiben nem iso bélése lenne, a hétköznapokban akár más, szimplán jövő-menő táskának is használnám.

Ajánlom a szép szabású terméket mindazoknak, akik a maguk csomagolta elemózsiát eszegetnék napközben. A tudatosan étkezőknek, a speciális étrendet követőknek, az időre speciálisat étkezőknek és egyszerűen csak azoknak, akik adnak az apró részletekre, így arra, hogy az uzsit ne egy zörgő nejlonból húzzák elő.

A nagybb étkűeknek, vagy akik több étkezésre csomagolnak, az eggyel nagyobb, vagyis az L méretet ajánlom. Itthon a trend-deign webshopjában piros és szürke alapon fehér pöttyösben tudod megvenni a terméket, amelyet garantáltan a szívedbe zársz majd.

 

Fotó: reisenthel

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trend-design.blog.hu/api/trackback/id/tr753530677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása