Georgina a Pöttyvadász!

 2011.12.19. 10:00

1 hónapig tartó játékunk, melyben minden nap egy kérdést tettünk fel Facebook oldalunkon, a mai nappal véget ért. Derekas küzdelem alakult ki a Pöttyvadászatban. A játéknak tulajdonképpen a "Ki tud többet a reisenthelről" alcímet is adhattuk volna, hiszen főként reisenthel termékismeretben kellett jeleskednie a résztvevőknek.

A játék során derekas küzdelem alakult ki. Hárman ténlyeg komolyan gondolták, hogy megnyernék a carrycruisert, a reisenthel cúcstermékét.

5 ponttal Kühtreiber Éva került a 3. helyre a dobogón, Szabadosné Füri Éva 6 pontot gyűjtött, míg Varga Georgina 10 ponttal húzott el a mezőnytől, és ezzel meg is nyerte a vetélkedést. Georgina a játék során nem csak gyorsaságról, de alapos áruismeretről is bizonyságot tett. 

Gratulálunk nyereményéhez, a pöttyös carrycruiserhez. A modern, formatervezett gurulós kocsiban remélhetőleg öröme telik a karácsonyi bevásárlások idején. A csodajárgány csekély súlya ellenére erősen megterhelhető. Fém, teleszkópos fogójának valamint nagy dimenziós kerekeinek köszönhetően kényelmesen húzható, illetve vastag vállpántjával vállra is vehető. Bevásárlásnál a bevásárlókocsi elejére rögzíthető. A carrycruiser egy kivehető és mosható, belső huzattal rendelkezik, amelyet a tetején egy zsinórral össze lehet húzni.

Aki most nem nyert, ne csüggedjen, a Trend 2-ben látogasson el a RAM-design üzletbe, ahol a reisenthel majdnem teljes portfóliója megtalálható. Ezek közül bármelyik kitűnő karácsonyi ajándék lehet. Ha nincs ötletetek, melyiket, kinek adjátok, figyeljétek blogunkat, Facebook oldalunkat, illetve hírlevelünket, ahol folyamatosan tanácsot adunk azzal kapcsolatban, mely termék, kinek lehet megfelelő választás.

 

Fotók: Google, Polyvore, Reisenthello

A bejegyzés trackback címe:

https://trend-design.blog.hu/api/trackback/id/tr173475008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása